Onze Diensten

Jouw Mediateam

Met minimaal 10 jaar ervaring per persoon, zit je bij Jouw Media Team altijd met ervaren specialisten aan tafel! Een online media advies, een offline campagne, social campagnes, een data en privacy vraagstuk of een Google Ads campagne? Wij hebben de kennis en ervaring maar belangrijker nog, het enthousiasme om je verder te helpen!

Jouw Socialteam

Adverteren op TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat of andere social kanalen? Het meest belangrijke is natuurlijk dat het bijdraagt aan jouw doelstellingen. Social only campagnes of juist als onderdeel van een combinatie van mediumtypen? Wij helpen jou graag met de best passende social inzet voor jou!

Jouw Datateam

Wij geloven heilig in data. Met data helpen we inzicht te geven in wat er gebeurt, wat het oplevert én, misschien nog wel het belangrijkste, waar kansen liggen voor verbetering. Ook goed om te weten, soms willen partijen geen data delen. Wij wel, alle data is dan ook echt jouw data. Wij bouwen ook dashboards, om de data begrijpelijk en visueel weer te geven. Scheelt jou weer tijd.

Jouw Searchteam

Google Ads, Bing Ads, SEO, het draagt allemaal bij aan jouw vindbaarheid. Als mensen zoeken zit daar een bepaalde intentie achter. Wij helpen jou het maximale uit Search te halen, zodat jij gevonden wordt wanneer mensen op zoek zijn naar jou of jouw diensten/producten!

Jouw Analyticsteam

Meten is weten, al jarenlang een one-liner die je overal hoort. Een eeuwig veranderend speelveld qua regels, mogelijkheden en wetgeving. Wij zijn er om jou te adviseren over welke Analytics tools het beste past bij jouw bedrijf, het maximale inzicht uit jouw analytics data te halen, maar ook om simpelweg te checken of alles nog goed staat ingesteld. Kortom, Jouw Analyticsteam staat klaar!

Jouw Kennisteam

Kennis is macht, kennis delen is leuker. Heb jij (tijdelijk) behoefte aan extra kennis binnen jouw organisatie? Say no more, wij delen onze kennis graag! Als sparringpartner voor jouw organisatie, met in-house trainingen of gewoon tijdens een kopje koffie.

Let's make a team!

Yes, laten we kennismaken

Jouw Mediateam Ruyschstraat 74-O, sous 1091 CE Amsterdam

Let's get Linked
© Jouw Mediateam Amsterdam 2024